Fillers .

I vår grundkurs lär du dig att behandla läppar, nasolabialvecken, marionetter, rynkor, glabella.

Fillers utbildning

Fillers Grundkurs
I vår grundkurs lär du dig att behandla läppar, nasolabialvecken, marionetter, rynkor, glabella. Kursen är både teoretiskt och praktiskt uppbyggd under handledning av en lärare som är specialist på detta. Till skillnad från vanliga grundkurser så är det här en mer omfattande introduktionskurs. Du lär dig inte bara att injicera effektivt, utan kursen ger dig även den bakgrundsinformation och de färdigheter som du behöver för att kunna erbjuda dina patienter professionell service.
Grundkursen täcker allt ifrån medicinska aspekter såsom ansiktets anatomi, information om eventuella komplikationer och hur man förebygger dessa, danger zones, konsultering, föra journal. Vår filler kurser brukar vara i två dagar. Första dagen får vi genomgående teorimaterial. Alla kursdeltagare skall ta med en egen modell. Behöver ni hjälp med att ordna en modell, kontakta oss så hjälper vi dig. Diplomen får man utav den filler eleven arbetat med. Lips Master
Vår läppkurs är specifikt utformad för att ge dig en mer avancerad praktisk och teoretisk kunskap i hur man utför en framgångsrik läppförstoring. Vi går igenom olika injektionstekniker och läpptyper. Vi lägger stor vikt på analys av läppen för att öka förståelsen om vilken teknik som är mest lämpad, och du lär dig att bygga en fyllig och vacker läpp. Alla deltagare skall ta med egen modell. Behöver ni hjälp med att ordna en modell, kontakta oss så hjälper vi dig.
Contouring
I vår Contouring kurs lär du dig att behandla näsa, kinder, käklinje, ansiktlift, ögonbrynlift. Det krävs grundkurs i förkunskap. Alla deltagare skall ta med egen modell. Behöver ni hjälp med att ordna en modell, kontakta oss så hjälper vi dig.


Diplomen får man utav den filler eleven arbetat med.

Kurser.

Vi erbjuder följande kurser till dig som vill bli en duktig hudterapeut. Vi erbjuder delbetalnings möjligheten med Klarna. Om du vill gå flera kurser och inte hittar lämpliga datum kontakta oss gärna. Klicka och läs mer eller kontakta oss.
Tel: 0700 - 63 60 55, E-post: info@adeleh.se
 

Intresseanmälan

Fyll i alla obligatoriska fält i formuläret och skicka så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Din kod är: Din kod
För att göra en intresseanmälan ...
För att göra en intresseanmälan till skolan så fyll i formuläret på sidan intresseanmälan eller kontakta oss via telefon eller e-post.
Hudterapeutyrket passar alla åldrar ...
Du måste ha fyllt 18 år men vi har ingen åldersgräns uppåt då hudterapeutyrket passar alla åldrar. Vi vill att du har gymnasiekompetens eller motsvarande.
Mentalt förberedd för att börja studera ...
Du bör vara kreativ, praktisk, ödmjuk, stresstålig och tolerant samt vara mentalt förberedd för att börja studera hos oss.
Antagningen sker löpande med kursstart ...
Det finns självklart möjlighet att ställa frågor kring utbildningen. Antagningen sker löpande med kursstart i januari, maj, augusti samt oktober.
Att göra ett personligt besök hos oss ...
Självklart är du varmt välkommen att göra ett personligt besök hos oss för information, utan att du förbinder dig för något.

Obs!

Kontakta Adeleh Akademi

Kontakta oss genom att ringa oss på 0700 - 63 60 55, eller mejla till info@adeleh.se. För intresseanmälan till kurserna, fyll i formuläret och skicka oss.

Bli en duktig hudterapeut.

"Välkommen till Adeleh Akademi - En hudvårdskola i Göteborg."