Plasma-pen

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Plasma-Pen utbildning

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin! Denna maskin är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas. Det kommer att bli nästa stora erbjudande till dina kunder. Alla pratar om denna underbara nya behandling som kallas "Plasma penna, Plasma Lift Skin tightening". Det ger kunder möjligheten att bli av med rynkor och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt. Plasma penna
liknar arbetsprincipen för CO2-laserskönhetsmaskinen, den använder en ny generation av högeffektiv kraftomvandlingsmaterial och chipstyrteknik, högfrekvent plasma vid låg temperatur av urladdningen för att få kontakt med penna nibkontakten med dåliga hudfläckar mellan kvasi kontakt tillstånd, men för närvarande några millimeter för att producera upp till 2000 ℃ högtemperatur plasma, med hjälp av plasmakroppen värmeeffekten av karbonering dåliga fläckar på huden, gör det försvinna permanent.
Pennspray flamma är helt annorlunda än vanlig flamma, det är på hårdmetan ta bort dåliga fläckar, kan mikrovaskulär snabb stelning inte blödas; Har stark steriliseringseffekt, kan rena fläckbakterier aldrig återfalla, men inte skada den omgivande huden dermalvävnad; Gör också huden för att producera oljeprofil, bildande kolskyddar skyddar automatiskt såret från infektion, vilket leder till sårläkning snabbt, dagen kan komma i kontakt med vatten (använd inte lotioner och tvål och andra kemikalier), en vecka eller så kolavf ll faller av naturligt och lämnar inga ärr. 1 dagsutbildning och då ingår uppdaterings dagar vid behov, Teori material och Afficsher. Vi går igenom grunderna i plasmabehandling och du får lära dig hur du kan behandla dina kunder som vill ha reducerade linjer och rynkor.
Priser

Kurser.

Vi erbjuder följande kurser till dig som vill bli en duktig hudterapeut. Vi erbjuder delbetalnings möjligheten med Klarna. Om du vill gå flera kurser och inte hittar lämpliga datum kontakta oss gärna. Klicka och läs mer eller kontakta oss.
Tel: 0700 - 63 60 55, E-post: info@adeleh.se
 

Intresseanmälan

Fyll i alla obligatoriska fält i formuläret och skicka så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Din kod är: Din kod
För att göra en intresseanmälan ...
För att göra en intresseanmälan till skolan så fyll i formuläret på sidan intresseanmälan eller kontakta oss via telefon eller e-post.
Hudterapeutyrket passar alla åldrar ...
Du måste ha fyllt 18 år men vi har ingen åldersgräns uppåt då hudterapeutyrket passar alla åldrar. Vi vill att du har gymnasiekompetens eller motsvarande.
Mentalt förberedd för att börja studera ...
Du bör vara kreativ, praktisk, ödmjuk, stresstålig och tolerant samt vara mentalt förberedd för att börja studera hos oss.
Antagningen sker löpande med kursstart ...
Det finns självklart möjlighet att ställa frågor kring utbildningen. Antagningen sker löpande med kursstart i januari, maj, augusti samt oktober.
Att göra ett personligt besök hos oss ...
Självklart är du varmt välkommen att göra ett personligt besök hos oss för information, utan att du förbinder dig för något.

Obs!

Kontakta Adeleh Akademi

Kontakta oss genom att ringa oss på 0700 - 63 60 55, eller mejla till info@adeleh.se. För intresseanmälan till kurserna, fyll i formuläret och skicka oss.

Bli en duktig hudterapeut.

"Välkommen till Adeleh Akademi - En hudvårdskola i Göteborg."