Fraktionerad RF Microneedling

Behandlingar:
Hudföryngring och ansiktslyftning
Borttagning av rynkor
Hudåtstramning
Acne samt borttagning av ärr
Borttagning av pigmentfläckar
Reparering av solskadad hud
Celluliter Hudbristningar
Hudbristningar

Behandlings område:
ansikte, runtögonen, hals, händer och hela kroppen

Vad är RF?
Radiofrekvensteknologi (RF)  är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. RF har använts inom kirurgin i 70 år. Sedan ett antal år tillbaka är den speciellt utnyttjad för skönhetsbehandlingar som skapar dramatiska förändringar utan kirurgiska ingrepp eller läkningstid. Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider.

Hur fungerar RF
Systemet använder en sofistikerad behandlingselektrod som levererar en kontrollerad mängd RF-energi som upphettar den djupa delen av huden (bindväven och underliggande fettvävnad samt bindvävssepta). Den ökade temperaturen medför omedelbar uppstramning av hudens kollagen. Under de påföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyftning av huden, reducering av rynkor, förnyelse av ansiktskonturer, bättre lyster, utstrålning och yngre utseende. RF kan inte orsaka pigmenteringsproblem

Vad är microneedling?
Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och har idag blivit en väldigt populär behandlingsmetod. Metoden går ut på att man med hjälp av nålar orsakar en kontrollerad, fraktionerad mindre skada i huden. Kroppens naturliga reaktion på detta är att den vill reparera skadan och återuppbygga huden. Nålbehandlingen stimulerar hudens tillväxtfaktorer och produktionen av kollagen och kanalerna som skapas ökar hudens upptagningsförmåga av fukt, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

Hur fungerar Fractionerad RF needling:
Fraktionerad RF och micro-nållar i en maskin ger direkt värme både epidermis och dermis med exakt djup som styr automatiskt från 0,5 mm till 3 mm.
Dess effektiva fraktionerad radiofrekvens möjliggör förmåga att uppnå fraktionerade och kontinuerliga behandlingsmönster.
Det utövar din praktik genom att erbjuda den effektiva minimala risken för stillestånd och smärta oavsett hudtyp.
Detta ger en fraktionerad denaturering av dermal vävnad (liknande fraktionerad laser) som inducerar ny kollagenproduktion,
stramning av elastinfibrer och ökande lymfatiska flöden. Till skillnad från fraktionerad laser är det dock minimal skada på
hudytan resulterar i en säkrare behandling med minimal nedetid.
Traditionell RF-terapi överför RF-energi genom ett handstycke som sitter på hudytan. RF-energin behöver tränga genom hudens ytskikt innan det diffunderas i dermis där det ger sin effekt. Denna traditionella metod levererar RF på en lägre energinivå som ger mindre kollagenstimulering. Traditionell RF är en entry level form av föryngring.
RF Needling använder å andra sidan mikronålarna för att leverera fraktionerad RF-energi direkt och exakt till dermis. Den RF-energi som administreras på detta sätt har en större uppvärmning och denatureringseffekt på huden
kollagen resulterar i ökad stimulering av nytt kollagen och effektivare remodellering som producerar bättre och mer konsekventa resultat.
Dessutom ger de mikroskador som induceras av den fysiska nålen ytterligare kollagenstimulering och kan också bidra till att minska hudpigmentering som traditionell RF inte kan göra.

  • Säker på alla hudtyper (till skillnad från många lasrar som inte kan användas på vissa hudtyper)
  • Mycket låg risk för biverkningar och postinflammatorisk hyperpigmentering är en viktig skillnad jämfört med IPL & Laser
  • Kort tid efter behandlingen (i allmänhet 6 till 24 timmar av rodnad som liknar solbränna och 24-72 timmar mycket mild svullnad).
  • De flesta patienter kommer tillbaka till jobbet nästa dag utan några uppenbara effekter
  • Dess effekt är närmare fraktionerad laser än traditionell RF.
  • En suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången

                                                                   

                                                                                                                 Begär offert

 

Microneedling RF 

Fractional RF Handtag

Negativ handtag

Kylhandtag

 

 

 

Teknisk specifikation
RF typ: Monopolar, Biopolar, 
Kylsystem: Vattenkylning
Fraktionell RF: icke-invasiv behandling
Mikrofål RF: Invasiv behandling
Max Energi 50W
Energinivå 1-10
RF-frekvens 2 MHz
Nåldjup 0,5 - 3 mm (Justerbar)
Kylhandtag -10 ℃
Display 10,4 tums LCD-skärm
Arbetsläge Bi-polärt och Mono-polärt


 

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×