Ampuller Anticelluliter 3x10 ml
Avseed för Micro-pen
Dessa ampuller är för behandling av kroppen där man förlorat spenstigheten eller har celluliter. Den ökar microcirkulationen och stärker blodkärlen. Den har en slimmande och en detox effekt.
Produktdetaljer
Dessa ampuller är till för behandlingar på kroppen som förlorat sin spenstighet och eller har celluliter. Eftersom att den innehåller Centella Asiatica och bitter apelsin extrakt gör dessa amuller att mikrocirkulationen ökar samt att blodkärlen stärks. Koffein och teofyllin som ampullerna även innehåller har en slimmande och detox effekt. Efter användning blir huden mer uppstramad, återfuktad och slät.
Innehåll INCI: Aqua, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Theophylline, Caffeine, Polysorbate 80, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadencane, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, 

 

AMPULLER tripeptid Viper
Lämplig för mogen hud som kräver att lyfta ansiktet oval, jämna ut rynkor och ger näring och smidig. De innefattar syntetiskt protein modellerad efter de på i giftet från en orm arter Tropidolaemus wagleri. Proteinet är försiktigt slappnar spända muskler i ansiktet, så att reducerar rynkor och förhindrar uppkomsten av nya. Ampuller mjukna och vitalisera trött hud i ansiktet.
 

Begär offert

 

 

 

 

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×