Filler

TA HAND OM TIDIGA ÅLDERSTECKEN MED FILLERS

Filler- få resultat direkt

Fillers vid ansiktskonturering, läppförstoring, behandling av rynkor,Näsa, Haka, Kindben, Ögonbrynlyft, Ansiktslyft, ärr och Käklinje

En injektionsbehandling med fillers används för att addera volym, ändra ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer och resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens.

Områderna som Exempelvis kan behandlas:

Förstora läppvolymen
Markera läppkonturer
Glabella (bekymmersrynkan)
Nasolabilaveck (vecket mellan näsan och munnen)
Marjonettlinjen (linjen mellan munnen och hakan).
Sura mungipor
Kråksparkar (skrattrynkor vid ögonen)
Ge volym i kinder, kindben, haka, käklinjer och forma näsa
Ansiktslyft
Reducera rökrynkor eller rynkor runt läpparna
Fräscha upp huden och reducera rynkor på handrygg och i dekolltage
Behandla Torr grå hy vid överexponering av sol, rökning och efter barnafödande.
Få omedelbar ny fuktighet och lyster. 

Vad är fillers?
Fillers är samlingsnamnet för olika preparat som används för att föryngra, skulptera och korrigera huden inifrån. Gelen innehåller ämnen som framställts för att likna kroppens egen hyaluronsyra. Ämnet finns naturligt i vår hud och binder vatten. Att injicera fillers ger den volym och det stöd vår hud tappar när vi åldras. Med en injektionsnål sprutas gelen in under huden för att ersätta volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. Fillers är inte permanenta vilket ger dig stora möjligheter att kontinuerligt skapa och underhålla de konturer och former du är ute efter.

Varför välja Adeleh Beauty Care Klinik?
Hos oss arbetar certifikerat  injektionsbehandlare med många år erfarenhet som tar hand om dig för att uppfylla dina önskemål. Med erfarenhet ger de råd och rekommendationer med dina behov som utgångspunkt för att du ska bli helt nöjd med ditt resultat. Vårt huvudfokus är alltid kundens trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största varumärkena med säkerställd kvalitet, och köper in våra produkter direkt från tillverkaren. Dessutom är vi försäkrade genom Folksam. Vi skriver ett behandlings kontrakt. Vi tar före och efter bild i dokumentationssyfte. Vi fyller i en enkel journal handling. Kunden bestämmer vilket/vilka områden som ska behandlas. Mängden som används vid behandling avgörs av hur många ampuller kunden önskar köpa. En bedövnings crème läggs på de områden som kunden önskar behandla. Därefter får kunden ligga och vila ca 10 minuter medan bedövnings crèmen verkar. Huden desinficeras. En injektion med hyaluronsyra läggs i dermis dvs. läderhuden, vid rynkor eller läppfyllnad. Huden kyls därefter med is eller iskompress för att minska svullnad och blåmärken.

Observera att du som är diabetiker lättare får blåmärken än andra.

Att tänka på efter behandlingen:
I vissa fall kan en liten svullnad eller rodnad synas efter din behandling. Detta försvinner oftast inom tre dygn. Undvik att ta på det behandlade området tills svullnaden och rodnaden lagt sig.
Använd inget vatten på området på 24 timmar. Rör inte området med fingrarna. Använd inte smink eller crèmer på områden för än sticksåren är helt läkta. . Undvik stora mimik rörelser under en tid. till exempel att rynka pannan, stora leenden osv. Undvik stark mat , träning och fysisk ansträngning första veckan. Utsätt dig inte för stark värme, sol eller solarium under läknings perioden. Om extra utfyllnad önskas i djupa rynkor kan återbesök med ytterligare behandling ske efter 6-8 veckor då huden läkt och stabiliserats. Din egen vävnad, blodkärl tar tid på sig att växa in i den nya vävnads gelen, som är flytande tills läkning skett. När det gäller hur ofta övriga områden behöver fyllas på varierar det från 6 mån-1.5 år.Efter första besöket rekommenderar vi dock en påfyllning efter 4 månader för ett mer hållbart resultat.

Hållbarheten varierar från person till person.

Här i våran clinic  arbetar vi med: 

 

Frankrike tillverkning

En högkvalitativ och väl beprövad hyaluronsyrafiller. Stylage är en tredje generationens hudfiller baserad på laboratorieframställd hyaluronsyra.
Stylage innehåller bland annat ämnet Mannitol
(naturlig antioxidant) som resulterar i mindre svullnad och rodnad.
De flesta Stylage-produkter innehåller också bedövningsmedel (Lidocaine) som gör att behandlingarna känns mindre. 
Stylage finns i olika utföranden för olika ändamål, från en mycket lättflytande och mjuk (Stylage Small) till tjockare (Stylage XL-XXL). Därtill finns Stylage även som Hydro och Hydro Max för en fuktgivande effekt och för de allra finaste linjerna. Beroende på vilket område som skall behandlas och vilken effekt man vill uppnå väljer man ut den produkt som lämpar sig bäst för ändamålet.

Pris: 2299 kr 1ml  stylage M innehåller bedövning

2599 kr 1 ml stylage XL / XXL innehåller bedövning

 

Revolax
FÖR ETT YNGRE ANSIKTE

Sydkorea tillverkning

Sedan lanseringen under 2012 har Revolax växt lavinartat och det är idag den ledande hudfillern i Sydkorea. Som världsledande ledare inom kosmetikindustrin kan du förvänta dig de höga kvalitetskraven i Sydkorea, inom alla delar av tillverkningsprocessen och själva produkten.  Revolax är en icke-animalisk, korslänkad, monofasisk HA filler. Med Revolax ger man ansiktet mer volym, samt förbättrar rynkor och veck vilket ger ett jämnare och yngre utseende.  Revolax använder icke-animalisk hyaluronsyra med högsta renlighet som är helt naturlig och anpassad till huden.
Detta är en av Revolax bästa egenskaper. Den formbara gelen skapar en omedelbar och långvarig volym. Produkten bryts även ner jämnt och naturligt.

Pris: 1499 kr 1 ml  Recolax Fine, Deep, Sub-Q

 

Svensk tillverkning
Decoria tillverkas av Bohus BioTech AB i Strömstad som har över 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av hyaluronsyrebaserade produkter. Decoria är resultatet av era års forskning och utveckling, samt produktutvärdering tillsammans med klinik. Den unika produktionsprocessen bakom Decoria ger en produkt som trots låg tvärbindningsgrad har en lång hållbarhetstid i huden.Decoria Intense och Decoria Essence är injicerbara implantat avsedda för utfyllnad av rynkor och veck, ansiktskonturering och läppar. Decoriaprodukterna bygger på den helt nya DPS-teknologin (Decoria Proprietary Spherication Technology) med mjuka och sfäriska hyaluronsyrepartiklar istället för den traditionella strukturen med kantiga romber. Resultatet är en avancerad produkt som ger ett ännu jämnare och slätare resultat än vad som tidigare varit möjligt.
Produktbeskrivning
Decorias produktlinje består av de två produkterna Essence och Intense som tillsammans täcker in ett brett spektra av behandlingsområden. Decoriaprodukterna är baserade på stabiliserad, syntetisk hyaluronsyra av högsta renhetsgrad. Att produkterna är stabiliserade innebär att de har en långtidsverkande effekt med en hållbarhet i huden upp till 12 månader.
Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans i människokroppen. Den tvärbundna hyaluronsyran hos Decoria efterliknar strukturen hos den hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen, vilket ger en produkt med mycket hög biokompatibilitet.
Decoria som en produkt som är både säker, lättanvänd, samt med långtidsverkande effekt.

Pris: 1499 kr 1 ml  Decoria Essence & Intense

 

 

Princess

Österrike tillverkning

Princess serie av hyaluronsyraprodukter för injektion har fått ett mycket positivt mottagande i Sverige. Princess tillverkas av CROMA i en av värrldens modernaste produktionsanläggning i Wien. CROMA har 30 års erfarenhet av tillverkning av hyaluronsyraprodukter. Under 2009 kommer CROMA att leverera 4 miljoner injektionssprutor med biosyntetiska hyaluronsyrapreparat. Princess fillers är patenterade monofasiska, tredimensionella hyaluronsyrageler framställda från biosyntetisk hyaluronsyra. Produkterna har hög viskoelasticitet och ar fullständigt jämna och homogena.
Princess filler fine lines är speciellt avsedd för behandling av ytliga och fina rynkor i hela ansiktet. Princess Filler injiceras ytligt i övre till mellan dermis (1-2 mm). Omedelbar effekt erhålls på ytliga rynkor i ansiktet samt för läppkonturer. Detta ger en naturlig och snygg ”look” samt lång hållbarhet. En multicenterstudie visar att ca 85 procent som behandlats med Princess filler var fullständigt nöjda med behandlingsresultaten. Princess filler har en lång varaktighet på upp till 12 månader. Varaktigheten påverkas av behandlingsvolym, behandlingsteknik, din ålder och hudtyp.
Princess volume deep lines är avsedd för behandling av djupa rynkor i hela ansiktet. Princess volume ska injiceras i mellan till djupa dermis (2-4 mm). Omedelbar effekt erhålls på djupt liggande rynkor i ansiktet t.ex. nasolabiala veck samt för läppvolym. Princess volume har dubbelt så hög viskositet som Princess filler då produkten är mer modifierad, eller s.k. cross-linked. Behandlingen ger en naturlig och snygg ”look” . Varaktigheten bedöms i de flesta fall vara likvärdig eller längre än med Princess filler.
Princess rich är avsedd för föryngring/återfuktning av handrygg och Dekolletage (urringning). Princess rich ska injiceras ytligt i övre dermis (1 mm). Produkten innehåller en mix av icke-modifierad hyaluronsyra och glycerol som ger snabb återfuktning och ökad elasticitet. Behandlingen görs med ett flertal ytliga injektioner på hela behandlingsytan. Effekt erhålls direkt efter en behandling och den håller i upp till tre månader. I normalfallet upprepas behandlingen tre gånger med tre veckors intervall. Därefter räcker det med längre intervall för att bevara återfuktningen av huden.

 Samtliga Princess®-produkter uppfyller naturligtvis alla kvalitetsnormer som finns inom EU för att säkerställa högsta kvalitet och renhet.

Pris: 1499 kr 1 ml  Princess Volume och Filler

 

 


RADIESSE
 
En kalciumhydroxylapatitfiller från tyska Merz.
 En filler som ingen annan på marknaden på grund av sin kolleganstimulerande förmåga.
Icke-permanent, men håller oftast längre än andra fillers.
Den används, precis som vilken hyaluronsyrafiller som helst, för att fylla ut rynkor och fåror, volymökande för kinder, näsa, haka, samt för ansiktskonturer. Den används också för att återskapa volym av handryggarna. 
 Radiesse består av sterila mycket små mikrosfärer av kalcumhydroxylapatit i en steril vattenbaserad gel med glycerin. Radiesse ger direkt resultat och de små mikrosfärerna stimulerar kroppens egna kollagenproduktion vilket ger en långvarig och föryngrande effekt.
Hydroxylapatit finns naturligt i kroppens ben och tänder. Radiesse är en naturlig produkt som med tiden helt tas upp av kroppen och är alltså inte permanent. Mikrosfärerna kan ses på röntgen vilket kan vara av vikt att informera läkare om man genomgår en sådan undersökning.
Radiesse är något fastare än andra fillers och ska därför inte användas i läpparna eller under ögonen.
 Radiesse innehåller bedövningsmedel (Lidocaine) vilket gör att behandlingarna känns mindre.
 Radiesse har funnits i flera år och är sedan tidigare godkänd av amerikanska FDA vilket tyder på hög säkerhet. Sedan några år tillbaka finns Radiesse som godkänd produkt även i Sverige och övriga Europa.

Pris: 3499 kr 1,5 ml Radiesse innehåller bedövning

2699 kr 0,8 ml Radiesse innehåller bedövning

 

 

                                                        

rqwer

×
×
×
×
×
×
×