Allmänt
Adele.se reservere sig till eventuelle pris och tryck fel . vid uppenbart felaktigt prissatta varor så förbehåller sig Adele.se rätten att anulera orden.

Priser
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kund vagnen man kan se den totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Beställning

Betallning
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagn beroende av valt betalningssätt

Vi erbjuder för närvarande något av följande betalningsalternativ. Vid frågor, Ring eller maila oss!

Swishbetalning:
Swish-nummer: 0700 63 60 55  I kassan och efter genomförd order väljer du Swishbetalning.  När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och anger ditt totala köpbelopp. Som meddelande skriver du ditt Order ID som skapats för din order. Köpet signeras med Mobilt Bank ID. Så fort din betalning är genomförd får vi en bekräftelse och skickar iväg dina varor snarast/i enlighet med leveransvillkor.

Betalning mot ordersedel:
Efter du genomfört din beställning sätter systemet upp en automatisk ordersedel. Det totala beloppet att betala framgår av ordersedeln. Betalning görs till vårt Bank Giro nr:
 427-9014 vilket även står angivet på ordersedeln.
Det är viktigt att ange ordernumret som betalningsreferens för att vi på ett snabbt sätt ska kunna se att er order har betalts. Efter att vi noterat betalningen skickas varorna snarast/ i enlighet med leveransvillkor.

Direktbetalning till vårt bankkonto:
För att en direktbetalning/överföring skall kunna göras till oss skall överenskommelse först ske.

Betalning vid avhämtning lager:
Betalning sker vid avhämtning på vårt lager. Betalning kan ske kontant, med betalkort eller kontantbetalning. Vid beställning av varor vilka önskas hämtas vid ett senare tillfälle tar vi ut en handpenning för att säkra just er leverans.

Kortbetalning:
Vi har för närvarande inga alternativ till kortbetalningar.

Leverans:

Frakt: 59 kr

Byte: Inga byte

Retur: Inga retur

 

 

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×