Tillverkare: Örtte
Art.nr: 6004
Tillgänglighet: I lager

Örtte Matcha Green Tea 50 g

149:-

Örtte Matcha Tea/ Japanskt matchapulver av högsta kvalitet
Örtte Natural Matcha Tea är gjort på ingredienser av högsta kvalitet och med kraftfulla hälsofördelar. För mer än 800 år sedan använde munkar detta sällsynta gröna te tack vare dess höga innehåll av hälsosamma ingredienser och den stimulerande och renande effekten som finns i japanskt matcha te.

  • 100% naturligt matchapulver från gröna teblad
  • Uppfriskande och full av hälsosamma antioxidanter
  • Rent japanskt matcha te utan smakämnen, sötningsmedel eller tillsatser
  • 137 x högre antioxidantinnehåll än vanligt grönt te
  • Innehåller både energigivande och återhämtande egenskaper
  • Effektiv vid både fysisk ansträngning eller vid meditation
  • Högt innehåll av koffein – ökar energin under minst 6 timmar
  • Innehåller 50g matcha te av hög kvalitet

Örtte Natural Matcha Tea är ett finmalet matchapulver gjort på grönt te från Japan. Detta är ett 100% nautrligt te med koffein som har en uppfriskande effekt och är rik på hälsosamma ingredienser. Dess krävande tillverkningsprocess och den ljusgröna färgen gör Örtte Matcha Tea till en dryck i särklass. Är du en fena i köket är detta matchapulver perfekt för dig! Det kan nämligen också användas i matlagning, i andra drycker och i desserter. 


Vad är japanskt matcha te?
Örtte Natural Matcha Tea är känt för sina kraftfulla ingredienser och har använts under tusentals år tack vare de positiva effekterna som finns i japanskt matcha te. Det är positivt för välbefinnandet, har energigivande egenskaper och innehåller en mängd hälsofördelar. Det höga antioxidantinnehållet är 137 gånger högre än det hos vanligt grönt te och har därmed mycket högre hälsofördelar och kraftfullare egenskaper. Örtte Natural Matcha Te bekämpar bland annat fria radikaler som samlas i kroppen och ökar immunförsvaret. Genom sitt innehåll av koffein, aminosyror (L-Theanin), vitaminer och mineraler verkar Örtte Matcha Te uppfriskande samtidigt som det är avkopplande och ökar välbefinnandet.

Vad innehåller Örtte Natural Matcha Tea?
Detta matcha te innehåller matchapulver av 100% japanskt matcha grönt te.
Detta är ett mycket effektivt te som bäst förvaras i ett kallt, mörkt utrymme, så att det inte förlorar sin smak och ljusa gröna färg. Teet är förpackat i en förpackning som är speciellt utformad för att behålla teets smak och arom.

Hur förbereder jag Örtte Natural Matcha Tea?
Japanskt matcha te serveras traditionellt i en teskål. För att förbereda detta te kan man använda en speciell bambusked för att addera cirka 1 gram (1-2 bambuskedar eller 1/2 tesked) av japanskt matcha te i skålen. Den perfekta vattentemperaturen är mellan 70-80 ° C. Därefter tillsätts vatten som skummas upp tillsammans med det japanska matcha te med hjälp av en bambuvisp. Detta genomförs enligt den gamla japanska traditionen för att förbereda ditt energigivande japanska matcha te.
 

Gör så här:
Steg 1
Sila 1-2 teskedar matchapulver till en kopp med en liten sil.

Steg 2
Addera ca ¾ dl med varmt vatten. För bästa resultat bör du använda vatten som knappt kokar.

Steg 3
Vispa kraftfullt i en zick-zack rörelse tills teet skummar.

Steg 4
Addera 1,5 dl varmt vatten och avnjut ditt matcha te direkt från skålen.

Rekommenderade dos:
Detta prestationsökande japanska matcha te fungerar som en rik energikälla och ett hälsosamt alternativ till kaffe – därför rekommenderar vi att du dricker en kopp Matcha te på morgonen. Under särskilt stressiga dagar kan du även dricka det på eftermiddagen, men inte mycket senare än klockan 16:00 eftersom den ökade effekten i detta matcha te kan hålla upp till 6 timmar.

Matcha te i mat och dryck
Då Örtte Natural Matcha Tea kommer i pulverform är ditt japanska matcha te perfekt att blanda i din morgonsmoothie. Du kan också använda det till bakning, matlagning eller för en uppfriskande matcha-latte. Användningsmöjligheterna för matcha te är oändliga!

Tags:

rqwer

×
×
×
×
×
×
×