Tillverkare: Örtte
Art.nr: 6006
Tillgänglighet: I lager

Örtte Scandinavian Detox Tea

359:-

Detox te 28 dagar / Morgon och Kväll
Detox Tea 28 dagar från Örtte Natural är ett effektivt te som är speciellt framtaget för att kunna hjälpa till att avgifta och rengöra din kropp, sinne och förbättra din hud. Denna unika blandning kan hjälpa till med att rena kroppen från gifter och slaggprodukter vilket ger mer energi och hjälper dig att känna dig ren och hålla kroppen i en sund naturlig balans.

  • Fyllt av antioxidanter och näringsämnen
  • Kan hjälpa med att minska uppblåsthet och ökar energinivåerna
  • Kan förbättra din hud och din kropps välmående
  • Renar, återupplivar & återfuktar
  • Högt näringsinnehåll för ökat immunförsvar
  • Kan hjälpa till med en ökad ämnesomsättning och viktnedgång
  • Kan stärka kroppen effektivt
  • 100% naturliga ingredienser
  • Kan arbeta som ett vattendrivande te
  • Komplett 28 dagars detoxpaket med te

Hur dricker jag Detox te?
Detta detoxte är enkelt och effektivt att dricka. Häll kokande vatten i koppen och låt teet dra under cirka 5 minuter. Paketet med Detox Tea 28 dagar innehåller detox morning tea som dricks varje morgon och detox evening tea som dricks varannan kväll under kuren. Om du vill kan du enkelt prova att lägga i lite citron, kanel eller ingefära.
Det är viktigt att dricka Detox Tea 28 dagar i kombination med regelbunden träning och i samband med att du äter en hälsosam kost. Detox Tea 28 dagar dricks under 28 dagar och renar din kropp samtidigt som du får mer energi och ork vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox*.

Vad skiljer Detox Tea 28 dagar från andra teer?
Detox Tea 28 dagar är ett naturligt detoxte som är speciellt framtaget som ett kraftfullt naturlig detoxande och utrensande detoxte som kan hjälpa kroppen att bli av med gifter som kan blockera ämnesomsättningen och förbränningen. Du kan därmed gå ner i vikt med detox samtidigt som ditt välmående ökas.

De naturliga ingredienserna som används i Detox Tea 28 dagar har kombinerade egenskaper som kan hjälpa till att detoxa kroppen från slaggprodukter och ökar förmågan att ta upp näringsämnen i din vardagliga kost vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Detta kan i sin tur leda till att du ökar din ämnesomsättning och går ner i vikt naturligt samtidigt som ditt immunförsvar stärks som med allt är det viktigt att lever ett i övrigt sunt liv med tillräcklig motion och allsidig kost.

Detox Tea 28 dagar kan bidra till att rena din kropp naturligt och öka ämnesomsättningen. De aktiva ingredienserna i detta detoxande te hjälper kombinerat till att stärka kroppen inifrån och ut och gör att du kan gå ner i vikt med detox*. När kroppen detoxas så ökar ofta dessutom fettförbränningen och du får ut mer av din träning samtidigt som ditt välmående ökar.

Tags:

rqwer

×
×
×
×
×
×
×