Tillverkare: Örtte
Art.nr: 6003
Tillgänglighet: Out Of Stock

Teatox Cellulite Body Scrub

279:-


Köp 2 eller mer 269:- /st

Ortte Tea Body Scrub  mot celluliter
Har du problem med apelsinhud men vill inte betala för dyra behandlingar?
Då kan Örtte Body Scrub mot Celluliter vara något för dig! Med ingredienser som gelatin och enbärsolja kan skrubben hjälpa dig att öka blodcirkulationen, släta ut huden och stimulera dess produktion av nya celler. Genom att göra denna skrubb till en del av din skönhetsrutin kan du minska uppkomsten av dina celluliter.

  • Kan bidra till att bli av med celluliter
  • Kan hjälpa till att minska synlighet av bristningar och fina linjer
  • Naturlig hudvård som kan ge slätare och fastare hud
  • Kan jämna ut hudtonen och ge mer lyster
  • Innehåller både socker och salt för maximal exfoliering
  • Kan användas flera gånger i veckan

Vikt: 200g

                                                                                                Vad gör Örtte Body Scrub mot Celluliter?                                                                                    

Med sina noga utvalda ingredienser i Örtte Body Scrub mot Celluliter kan du bli av med celluliter, bristningar och fina linjer. Detta kan leda till att du får en fast och jämn hud med mindre uppkomst av celluliter. Med hjälp av gelatinets åtstramande egenskaper och enbärsoljans förmåga att hjälpa till med cellförnyelse tränger skrubben ner på djupet vilket kan minska fettdepåerna som är orsaken till apelsinhud.

Ingredienser:
Alla ingredienser som finns i Örtte Body Scrub mot Celluliter är naturliga och noga utvalda för att ge dig en skonsam men effektiv behandling mot apelsinhud.

Grönt te: hjälper till att skydda huden mot farlig UV strålning och innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.
Gelatin: genom att förbättra blodcirkulationen hjälper gelatinet till att strama åt och släta ut huden.
Enbärsolja: hjälper till att stimulera hudens produktion av nya celler.
Havssalt: med sin höga halt av mineraler exfolierar saltet på djupet och hjälper till att ge huden mer lyster.
Äppelcidervinäger: fungerar som lugnande på irriterad hud och hjälper även till att lindra infektioner och andra föroreningar.
Grapefruktolja: har visat sig vara effektiv mot apelsinhud då oljan stimulerar huden och kan minska fettdepåerna.
Socker: ger en mildare och mer ytlig exfoliering samtidigt som sockret verkar för att binda in vätskan i huden så att den inte torkas ut.
Nyponolja: innehåller fleromättade essentiella fettsyror som arbetar för att stärka hudens barriärskikt. Oljan är också rik på vitamin A som ser till att huden behåller sin elasticitet och lyster.


Vad är celluliter?
Med en enkel beskrivning uppstår celluliter oftast på grund av att kollagennivån i huden minskar. Detta bildar hålrum i bindväven som finns mellan musklerna och huden, vilket orsakar att huden blir ojämn och lite ”gropig”. Vanliga ställen som celluliter förekommer på är rumpan och låren. En vanlig samlingsterm för celluliter är också apelsinhud.

Hur applicerar jag kroppsskrubben?
1-Börja med att fukta huden, fördelaktigt i duschen
2-Ta lite av kroppsskrubben i handen och massera i cirkulära rörelser.

3-Vänta 5-10 minuter innan du sköljer av.
För bästa möjliga effekt att bli av med celluliter bör du skrubba två till tre gånger i veckan, kom bara ihåg att försluta påsen ordentligt så att skrubben inte torkar ut.

Vad blir resultatet av Örtte Body Scrub mot Celluliter?
Genom regelbunden användning av kroppsskrubben kan du minska förekomsten av celluliter och även minska synligheten av bristningar och fina linjer samtidigt som du kan få en jämnare hudton. Då våra kroppar är olika svarar de inte likadant på naturliga ingredienser vilket gör att resultat kan variera från person till person.

Viktigt:
Då Örtte Body Scrub mot Celluliter endast innehåller naturliga ingredienser finns där inga kända bieffekter. Men det kan vara bra att läsa igenom innehållsförteckningen för att säkerställa att du inte är allergisk mot något.

Tags:

rqwer

×
×
×
×
×
×
×