Handla tryggt! betala när du fått din order.

Fri frakt på order över 399:-

Ansikte kräm med snigel extrakt

350:-


Köp 2 eller mer 299:- /st

HELIX UTDRAG CREAM

Każdgo avsedd för din hudtyp. Speciellt rekommenderas för acne hudvård, benägna att missfärgning och kräver fukt, näring och framför allt förnyelse. Krämen påskyndar regenerering av skadad hud, har antibakteriella, bakteriedödande och försiktigt exfolierande. Det hjälper i kampen mot den globala acne, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Jämnar, lyser, toner, ger näring och djupt återfuktar huden, återställa dess hälsosamma utseende.
 
Serection Filtrae snigel
extrakt av Helix aspersa snigel slem eller Kryptozyna ingår:
 
Allantoin
Allantoin - urea derivat av inverkan av en stark fuktgivande, lugnande och anti-inflammatorisk. Det mjukar upp och jämnar ut huden och skyddar mot skadliga yttre faktorer accelererar sårläkning.
 
Glicolic Acid
Glykolsyra är primärt ansvarig för att sakta ner processen strzenia att öka produktionen av kollagenfibrer och vätskeansamlingar i huden. Accelererar cellförnyelsen, mjukar upp och jämnar ut huden och förbättrar dess struktur. Det orsakar också en minskning av rynkor, ärr och synliga korta ljusare pigmentfläckar. Det reglerar utsöndringen av talg och smalnar talgkörtlar.
 
Lösligt kollagen
Kollagen är ansvarig för att upprätthålla en lämplig grad av hydrering av huden, förbättrar dess flexibilitet och jędnrność. Ämnen tar både hydrofila och lipofila. På detta sätt den sänks TEWL (transepidermal vattenförlust). Dess brutna molekylerna tränger djupt in i huden, där de blir byggnadsmaterialet av naturliga kollagen. Kollagen minskar tecken på åldrande hud, toner och jämnar ut huden.
 
Hydrolyserat Elastin 
Elastin ger huden elasticitet och elastyczności.Regeneruje och återställer hudens vitalitet.
 
Vitaminerna A, C och E
med massor av näringsämnen och regenererande egenskaper.
 
Andra aktiva substanser:urea
Urea accelererar regenerering av huden, en fuktgivande underlättar binda vatten mjukar upp huden och keratin. Exfoliates och ökar permeabiliteten hos stratum corneum, vilket möjliggör lättare penetrering av Urea aktiva ingredienserna också har antibakteriell aktivitet. Det är därför till stor hjälp i acne hudvård har klådstillande egenskaper. Det gör huden smidig och fast.
 
Enteromorpha Compressa Extract 
Alger extrakt av grönalger har en hög antioxidant aktivitet. På grund av överflödet av B-vitaminer har betydande inverkan på omsättningen av fett och proteiner skulle ha förnyelse av epidermis förmåga. Det innehåller vitaminerna E, C och β-karoten stärker väggarna i blodkärlen, aktiverar processer i huden. Det stimulerar mikrocirkulationen, regenererar.
 
Natriumhyaluronat
Hyaluronsyra är natualnie närvarande i kroppskomponenten. Det ökar elasticiteten i vävnader (hud, kollagen och elastin fibrer). Det stimulerar förnyelse av epitel och dermis. Minskning i mängden av hyaluronsyra är en av de orsaker torkning och skrynkling av huden. Dess unika egenskap är den höga bindande kvarhållande förmåga och vatten. Väl hydratiserad huden blir slät, fast, flexibel och ökar penetrationen av aktiva substanser in i huden.
 
 

Tags:

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×