Handla tryggt! betala när du fått din order.

Fri frakt på order över 399:-

Anti-ageing kräm från ormgift

350:-


Köp 2 eller mer 299:- /st

VIPER CREAM tripeptid

Lämplig för mogen hud som kräver att lyfta ansiktet oval, jämna ut rynkor och ger näring och smidig. Det inkluderar syntetiskt protein modellerad efter de på i giftet från en orm arter Tropidolaemus wagleri. Proteinet är försiktigt slappnar spända muskler i ansiktet, så att reducerar rynkor och förhindrar uppkomsten av nya. Krämen innehåller ett utdrag ur en växt Spilanthes Acmella agerar åtstramande, utjämning och uelastyczniająco.
 
Aktiva ingredienser:
 
Urea
urea accelererar regenerering av huden, en fuktgivande underlättar binda vatten mjukar upp huden och keratin. Exfoliates och ökar permeabiliteten hos stratum corneum, vilket möjliggör lättare penetrering av Urea aktiva ingredienserna också har antibakteriell aktivitet. Det är därför till stor hjälp i acne hudvård har klådstillande egenskaper. Det gör huden smidig och fast.
 
Dipeptid Diaminobutyroyl bensylamid diacetat

syntetisk imitation av ormgift tropidolaemus wagleri som lindrar mikroskurcze ansiktsmusklerna så försiktigt slätar ut befintliga rynkor och förhindrar nya.
 
Enteromorpha Compressa Extract
Alger extrakt av grönalger har en hög antioxidant aktivitet. På grund av överflödet av B-vitaminer har betydande inverkan på omsättningen av fett och proteiner skulle ha förnyelse av epidermis förmåga. Det innehåller vitaminerna E, C och β-karoten stärker väggarna i blodkärlen, aktiverar processer i huden. Det stimulerar mikrocirkulationen, regenererar.
 
Spilanthes Acmella Flower Utdrag
Utdrag ur anläggningen Spilanthes Acmella genom sin sammansättning och bli innovativa växt aktiva substansen i den anti-rynk och uppstramande. Det stimulerar fibroblaster, stimulera dem att producera kollagen och elastin. Det slappnar, ökar densiteten och fasthet. Den möjliggör en snabb regenerering av kollagenfibrer och tydligen glättas.
 
Kapacitet: 50 ml

 

Skönhetstrender kommer och går, men vi har i alla tider gjort vårt bästa för att framhäva skönhet och förhindra åldrande på olika sätt. Inte ens ingredienser som ormgift och snigelslem är främmande i vår jakt på evig ungdom. Ormgift jämförs med botox och används därför på syntetiskt framställt väg i vissa hudkrämer. Snigelslem sägs ha läkande och mjukgörande egenskaper och används både i krämform och som behandling med levande sniglar.

Motverka åldrande med ormgift, för alla hudtyper, i synnerhet för mogna skinn. Den är perfekt som baskräm under dagen och behandlingskräm på natten.

Den är baserad på en polypeptid som återfinns i giftet på tempelhuggormen, Tropidolaemus wagleri. Kliniska tester har visat att ormgiftskräm kan minska linjer och muskelsammandragningar. På så sätt, minskas effekten av ålder på huden. Denna aktiva substans har testats in vivo och in vitro (studien varade 28 dagar med två dagliga applikationer) med en betydande minskning av uttryckslinjer och djup av de mest synliga rynkor. Effektiviteten i ormgiftskräm har ökat med andra anti-åldrings aktiva substanser såsom hyaluronsyra, retinol, dipalmitoyl hydroxiprolin, coenzym Q-10, kollagen, elastin, aktiva beståndsdelar som är utmärkta för att förnya och bevara huden samtidigt bekämpa inverkan av tid. Ormgiftskräm rekommenderas särskilt för mogna skinn.

Föryngra dig själv!
 

Tags:

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×