Handla tryggt! betala när du fått din order.

Fri frakt på order över 399:-

Sol kräm SPF 50

350:-


Köp 2 eller mer 299:- /st

Skyddande kräm SPF 50
 
Passar alla hudtyper, särskilt känslig hud med hyperpigmentering och efter peeling behandlingar och belysning. Skyddar mot UVA och UVB-strålar, mycket återfuktar och återskapar. Panthenol och extrakt av vattenmelon lugnar hudirritation och rodnad. C och E-vitamin har en stark antioxidant, bekämpa fria radikaler, förbättra solskydd.

Aktiva ingredienser:
 
tokoferylacetat
Vitamin E antioxidant aktivitet, hämmar hudens åldrande processer och fri radikal oxidation av lipider i epidermis och dermis. Ombyggnader naturliga epidermal barriär och förhindrar effektivt irritation. Det hindrar inflammation, stärker blodkärlens väggar och förbättrar blodcirkulationen.

aSKORBINSYRA
C-vitamin är en kraftfull antioxidant zwalczającym fria radikaler och stödja solskydd. Det stimulerar syntesen av kollagen, efter solen ljusnar pigmentförändringar och inhibera produktionen av tyrosinas - det enzym som ansvarar för produktionen av melanin, hudens pigment. Det har anti-inflammatoriska och lugnande, påskyndar läkning av huden. Minskar rodnad och stärker blodkärlens väggar. Accelererar förnyelse av huden och bidrar till att minska blåmärken under ögonen.


Panthenol 
Panthenol, provitamin B5. Vitamin B finns i varje levande cell i hud och hår. Det har antiinflammatoriska och antibakteriella effekten, påskyndar regenerering av epidermis. Det ger huden känns smidig. Det är en del av läkande effekt, fuktgivande och lugnande irritation. Enkelt tränger in i huden, minskar vattenförlusten genom överhuden och effektivt återfuktar huden och ger den mjukhet och flexibilitet. Hjälp för att läka sår och mindre hudskador och behandling av ärr.

Vattenmelon (vattenmelon)
Extraktet vattenmelon stöder och stärker immunförsvaret i huden mot skadliga solstrålar och fria radikaler. Ger näring åt huden och minska uppkomsten av inflammatoriska processer. Detta ämne minskar rodnad efter sol, fungerar som ett stöd för solskyddsmedel.

Volym: 100 ml

Tags:

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×