Handla tryggt! betala när du fått din order.

Fri frakt på order över 399:-

Tillverkare: Syis
Art.nr: 208
Tillgänglighet: I lager

Ansikte rengöring med korn

350:-


Köp 2 eller mer 299:- /st

FRUKT och peeling korund kristall guld
peeling avsedd för alla hudtyper. Med innehållet av aluminiumoxid ökar absorptionen av aktiva substanser genom huden gnuggar döda hudceller, det stimulerar mikrocirkulationen, renade, oxygenater och påskynda cellförnyelse. Antyoksyacyjnej hög halt av lutein som finns i extrakt optisk gör att huden blir mer elastisk och slät. Kristallint guld utstrålning lyser och ger trött hud i ansiktet.

Aktiva ingredienser:

Hallon fruktextrakt
Extract hallon rengör perfekt föroreningar och gifter tänds, slätar och ger huden en blasAku. Tack vare den kvickhet. C påskyndar läkning och hud föryngring, ljusare och skyddar den mot fria radikaler.

Fragaria ananassa fruktextrakt
Extract stöder förnyelse av jordgubbar och med mycket skadad hud, fina verk för problematisk hud. Utställningar sammandragande, ljusnande, anti-bakteriell och minskar akne.

Actinidia chinensis fruktextrakt 
Extract kiwi en mycket stor mängd av vitaminer och mineraler, jämnar huden, återställer flexibilitet bidrar till att bekämpa hud som har en tendens att spricka. Återfuktar, saktar ner åldringsprocesser, rensar och tar bort döda hudceller.

Pyrus Malus fruktextrakt 
Extrahera äpplen innehåller en stor mängd pektin - föreningarna som ansvarar för skydd mot vattenförlust, minskar inflammation och med innehåll spelas AHA peels huden och stimulerar huden regenerering. Det har antioxiderande egenskaper.

Prunus Persica fruktextrakt 
Utdrag ur persika innehåller bland annat betakaroten som ger huden en vacker färg och förstärker dess struktur, dessutom har det toning och uppfriskande.

Carica papaya frukt Utdrag 
Utdrag ur papaya har återfuktande, ljusnande, det hjälper till att avlägsna döda hudceller, lugnar huden efter solbränna, innehåller värdefull vitamin. A och E, är en rik källa av antioxidanter.

Cucumis sativus fruktextrakt 
gurkextrakt minskar svullnader, ljusare huden, lindrar irritation, innehåller wit. A, B, C, E, har tonic egenskaper, på grund av allergisk reaktion mot samma pH som huden, hjälper till att ta bort fläckar.

Användning:
Applicera en liten mängd av produkten på fuktig hud i ansiktet och halsen och sedan göra några minuter av mild massage, sedan tvätta med ljummet vatten. 
Upprepa behandlingen 1-2 gånger i veckan.

Kapacitet: 200 ml

Tags:

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×