Handla tryggt! betala när du fått din order.

Fri frakt på order över 399:-

Tillverkare: Syis
Art.nr: 210
Tillgänglighet: I lager

Ansikts mask

350:-


Köp 2 eller mer 299:- /st

CREAM MASK tripeptid VIPER
 
Lämplig för mogen hud som kräver lyft, jämna ut rynkor och ger näring och smidig. Den innehåller ett ämne modelleras på protein som finns i giftet av ormen arten tropidolaemus wagleri. Detta protein med ett utdrag ur en växt Spilanthes Acmella något slappnar spända musklerna i ansiktet, så som reducerar rynkor och förhindrar uppkomsten av nya. Med oljan med kokosolja till sojowemu särskilt rika på vett. E, hyaluronsyra och utjämning Pantenolowi fuktande och närande. Alger extrakt är designad för att lindra, antioxidantfunktion och binda vatten i huden, tillsammans med ett komplex av mineraler energigivande, syresättning przeciwrodnikowo.
 
Aktiva ingredienser:
 
Glycine Soja Oil
sojaolja, rik på essentiella fettsyror. Det är en potent fuktande, stärker lipid barriären av epidermis. Innehåller vitamin E, skyddar mot fria radikaler, samt steroler och flavonoider. Det stimulerar produktionen av kollagen och elastin, förbättrar hudens densitet. Smalnar porerna och hjälper till vid behandling av akne lesioner genom att kontrollera talg sekretion. Det visar intensiv lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. En positiv effekt på kärlfunktion och syresättning av hudceller. Jämnar hudpigmentering.
 
Cocos Nucifera Oil 
Oraffinerad kokosolja ger adekvat vård och fuktgivande känslig hud, torr, atopisk, flagnande. Återfuktar, mjukar upp och jämnar, förbättrar elasticitet och hud.
 
Dipeptid Diaminobutyroyl bensylamid diacetat

SYN®-Åke syntetisk imitation av ormgift tropidolaemus wagleri som lindrar mikroskurcze ansiktsmusklerna så försiktigt slätar ut befintliga rynkor och förhindrar nya.
 
Enteromorpha Compressa Extract 
Alger extrakt av grönalger har en hög antioxidant aktivitet. På grund av överflödet av B-vitaminer har betydande inverkan på omsättningen av fett och proteiner skulle ha förnyelse av epidermis förmåga. Det innehåller vitaminerna E, C och β-karoten stärker väggarna i blodkärlen, aktiverar processer i huden. Det stimulerar mikrocirkulationen, regenererar.
 
Natriumhyaluronat
Hyaluronsyra är natualnie närvarande i kroppskomponenten. Det ökar elasticiteten i vävnader (hud, kollagen och elastin fibrer). Det stimulerar förnyelse av epitel och dermis. Minskning i mängden av hyaluronsyra är en av de orsaker torkning och skrynkling av huden. Dess unika egenskap är den höga bindande kvarhållande förmåga och vatten. Väl hydratiserad huden blir slät, fast, flexibel och ökar penetrationen av aktiva substanser in i huden.

Spilanthes Acmella Flower Utdrag
Utdrag ur anläggningen Spilanthes Acmella genom sin sammansättning och bli innovativa växt aktiva substansen i den anti-rynk och uppstramande. Det stimulerar fibroblaster, stimulera dem att producera kollagen och elastin. Det slappnar, ökar densiteten och fasthet. Den möjliggör en snabb regenerering av kollagenfibrer och tydligen glättas.
 
Zinkglukonat
pyrrolidon zink hjälper till att bekämpa orsakerna till bakteriella infektioner, sammandragande, hämmar utvecklingen av akne lesioner. Lindrar synliga tecken på trötthet och inflammation, förbättrar hudton och reglerar aktiviteten av talgkörtlar. Läker sår, minskar tendensen att bilda ärr.
 
Kopparglukonat
fruktsyra har antimikrobiella egenskaper, skydd och förbättra hudens kondition.
 
Panthenol
Panthenol, provitamin B5. Vitamin B finns i varje levande cell i hud och hår. Det har antiinflammatoriska och antibakteriella effekten, påskyndar regenerering av epidermis. Det ger huden känns smidig. Det är en del av läkande effekt, fuktgivande och lugnande irritation. Enkelt tränger in i huden, minskar vattenförlusten genom överhuden och effektivt återfuktar huden och ger den mjukhet och flexibilitet. Hjälp för att läka sår och mindre hudskador och behandling av ärr.
 
Användning: Applicera på rengjort ansikte och låt stå i ca 15-20 minuter.. Förblir tvätta bort med ljummet vatten. Upprepa behandlingen 2-3 gånger i veckan. 
 
Volym: 300 ml

Tags:

1

1

rqwer

1

×

1

1

1

×

1

1

1

×

1

1

×
×
×
×