Diamantslippning - Microdermabrasion ACTIVESHOP AM 60 Plus

9,000:-
Microdermabrasion AM 60 plus
Diamond Microdermabrasion 
En professionell och välgjord apparat. Diamond Mikrodermabrasion eller Diamanslippning aparat är att ta bort hornlagret, djupgående rengöring av huden och påskynda förnyelse. Regelbunden motion behandling lättar hyperpigmentering, ärrbildning och reducerar rynkor och förhindrar nya. Enheten är enkel att använda och lämpar sig för både behandlingar för ansikte och kropp.
Vid köp av denna apparatur från Adeleh- Beauty care ingår utbildning i priset. Våra utbildningar hålls utav diplomerade hudterapueter. Våra utbildningar är öppna för diplomerad/auktoriserade hudterapeuter, Leg. Sjuksköterskor & Leg. Läkare. Efter avslutad utbildning erhålls diplom. 
 
Ta lontakt med oss vid önskemål av delbetalning.   Vi bjuder på utbildningen.  Boka här  Pris inkl. Frakt   Leveranstid: två veckor 
 
Enheten består av
- Databas 
- Diamant huvuden Microdermabrasion 9 st. 
- Munstycken huvuden 2 st. 
- Slang microdermabrasion 
- Manual 
- 12 månaders garanti
 
specifikationer
spänning 220-240 V / 50-60 Hz 
power 110 W 
dimensionerna för aopparaten längd. 32 x w. x 30 h. 16 cm 
paket vikt 3 kg 

1- Diamant Microdermabrasion tar bort fina linjer, fläckar, hyperpigmentering, solskador, rynkor och grunda akne ärr. Vidare fördelar med Diamnt Microdermabrasion är att genom att avlägsna barriären skapad av lager av döda hudceller ( Smuts och döda hudceller sugs med vakuum upp och hamnar i ett engångsfilter.), möjliggör förfarandet för djupare penetration av lotioner och krämer, vilket möjliggör för de aktiva ingredienserna att hitta sig till de nedre skikten av huden. Microdermabrasion är användbar för att städa ur täppta porer och ger ett alternativ till anti-akne läkemedel. Denna mjuka men effektiva behandling tar snabbt bort torra, djupa döda hudceller och stimulerar cellomsättningen för mjukare och yngre hud.
Tags:

rqwer

×
×
×
×
×
×
×