Art.nr: 1115
Tillgänglighet: I lager

Plasma - Pen

12,000:-

Plasma-Pen
Ögonlocksplastik utan kniv  utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

OBC: Vill du köpa plasma pen hos oss för plasma lift behandling? Maila oss din certifikat om utbildning.(info@adeleh.se ) 

Ta kontakt med oss vid önskemål av delbetalning.      Vi erbjuder utbildning. Boka här   Pris inkl. Frakt    Leveranstid: två veckor


                                                 


Denna Penan 

 är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas. Det kommer att bli nästa stora erbjudande till dina kunder. Alla pratar om denna underbara nya behandling som kallas "Plasma pen, Plasma Lift Skin tightening". Det ger kunder möjligheten att bli av med rynkor och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt.

Plasma penan
liknar arbetsprincipen för CO2-laserskönhetsmaskinen, den använder en ny generation av högeffektiv kraftomvandlingsmaterial och chipstyrteknik, högfrekvent plasma vid låg temperatur av urladdningen för att få kontakt med penna nibkontakten med dåliga hudfläckar mellan kvasi kontakt tillstånd, men för närvarande några millimeter för att producera upp till 2000 ℃ högtemperatur plasma, med hjälp av plasmakroppen värmeeffekten av karbonering dåliga fläckar på huden, gör det försvinna permanent. 
pennspray flamma är helt annorlunda än vanlig flamma, det är på hårdmetan ta bort dåliga fläckar, kan mikrovaskulär snabb stelning inte blödas; Har stark steriliseringseffekt, kan rena fläckbakterier aldrig återfalla, men inte skada den omgivande huden dermalvävnad; Gör också huden för att producera oljeprofil, bildande kolskyddar skyddar automatiskt såret från infektion, vilket leder till sårläkning snabbt, dagen kan komma i kontakt med vatten (använd inte lotioner och tvål och andra kemikalier), en vecka eller så kolavfall faller av naturligt och lämnar inga ärr.

 

Behandlingsområde:Det ingår 3 st nålar
Ögonlock och under ögonen
Panna och ögonbrynlyft
Rökare linjer och marionette rynkor
Kinderna och Näsolobial vek
Lös hud på halsen, haka, bröst, magen.
Bristningar
Pigmentfläckar
Akne (ej inflomerad)
Hela ansikte
Händer
Armbåge lös hud
Knä löshud
Innelår löshud
Slapp hud
Djupare rynkor

Fina linjer och ojämn hy
Ärr, bristningar

Milier
Gropar och ojämnheter
Brustna blodkärl


 

 

                                                                                                                                                                                                                                                          

Tags:

rqwer

×
×
×
×
×
×
×