Fotvård

Problem med fötterna? Känns de trötta och i behov av lite omsorg? Unna dig en skön fotbehandling hos oss. Fotvård innebär en genomgång fotens helhet.

I fotvården kan eventuella behandlingar åtgärdas:

- Förhårdnader
- Sprickor
- Liktorn
- Nagel trång
- Nagelvård

Pris:

Fotvård 50 min. 500 kr Boka tid

Behandlingen börjar med Fotanalys och ett avkopplande fotbad, filning av sprickor och borttagning av eventuella förhårdnader, Klippning, filning och putsnings av tånaglar, behandling av Kartnaglar, Behandlingen avslutas med en ljuvlig fotmassage och Nagellack vid önskan.

Fotvård Lyx 90 min 700 kr Boka tid

Behandlingen börjar med Fotanalys och ett avkopplande fotbad, filning av sprickor och borttagning av eventuella förhårdnader, Klippning, filning och putsning av tånaglar, behandling av Kartnaglar, därefter en skön peeling, Fötterna packas sedan in i varma handdukar. Behandlingen avslutas med en skön underben-fot massage och Nagellack vid önskan.

Delbehandling 20 min. 200 kr
Borttagning av liktorn, nageltrång.
Boka tid
För dig som har varit hos mig minst 2 gånger 50 min , 300kr Boka tid

Behandlingen börjar med Fotanalys och ett avkopplande fotbad, filning av sprickor och borttagning av eventuella förhårdnader, Klippning, filning och putsnings av tånaglar, behandling av Kartnaglar, Behandlingen avslutas med en ljuvlig fotmassage och Nagellack.