Henna bryn

Henna brow / bryn färgar dina bryn mer bestående än vanlig brynfärg, dessutom på 100% naturlig väg. Brow Hennan lägger sig som en skyddande hinna runt ditt strå och växer bort, det slits inte bort och bryter inte ner stråets struktur så som traditionell färgning gör. Det snarare vårdar dina strån och med regelbundna behandlingar kan det väcka vilande hårsäckar till liv och återuppbygga växten på tomma fläckar.
Göteborgs henna brows från Adeleh

Vad är Henna brow?

Henna brow håller upp till två veckor på huden* och ger alltså ett mycket fylligare utseende än traditionell färgning. På hårstrån håller det ungefär din växtcykel, dvs upp till 6 veckor* eller mer hos endel. upp till, betyder att det beror på många faktorer så som hudtyp, slitage, växtcykel, eftervård med mera.

Behandlingsråd:
Är du känslig, kan Hennan skapa en lätt rodnad. Men detta går över snabbt. Det beror på att Hennan går ner och sätter igång processer i huden dels för att stimulera hårväxten, men naturligt har den också åldersförebyggande egenskaper. Har du ett sår/sårskorpa i brynet, kan det skapa en mörkare effekt just där då huden är så nybildad. Har du haft ett sår, låt det läka ordentligt innan din henna behandling.

Jag reseverar mig för ev fläckar som kan bli av orsaker som ej är synliga för ögat innan behandling. Men detta släpper ganska fort (ett par dagar-1 vecka) så är inget farligt.

    Eftervård av Hennabryn om du vill att det ska hålla länge som möjligt:
  1. Använd inte starka makeup removers inom 48 timmar då dessa kan avlägsna färgen. Oljebaserad makeup remover kan orsaka att Hennan på huden bleknar snabbare.
  2. Gnugga inte, dra eller pilla på det behandlade området.
  3. Undvik att skrubba med peelingkrämer
  4. Låt inte shampoo eller balsam används på brynen under de första 24 timmarna.
  5. Undvik värme-/ansiktsbehandlingar som involverar ånga under de första 24 timmarna.
  6. Undvik att sola 24 timmar eftersom detta kan få hennan att blekna eller ljusna.
  7. Undvik simning/bastu i minst 24 timmar efter din behandling.
  8. Undvik blöta ner brynen på 24h

Exponering för sol/UV-lampor under långa perioder kan orsaka att hennan på huden tappas snabbare. -OM det uppstår irritation, lägg en ren, kall och glöt bomullsrondell över ögonområdet, förvärras reaktionen kontakta en läkare. Den enda vårdande produkt du kan ha på brynen direkt efter är Henna Brows brynolja, som innehåller eteriska oljor som vårdar och stimulerar bryntillväxten. (kan också användas på fransar, men är en beställningsvara för tilfället, 599kr)

Pris inkl formning .....495kr Boka tid