Ansiktsmassage

Ansiktsmassage med mycket gott resultat

- Massera ansiktet för att öka blodcirkulationen
- Stimulera ansiktets hudceller för att uppnå cellförnyelse
- Bidrar till att minska huvudvärk, migrän och käkspänningarGöteborg:s BBGlow

Ansiktsmassage är en behaglig och välgörande massage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Massagen är lugnande och skönt avstressande. Blod och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.

En ansiktsmassage användas även i syfte att få ett vackrare ansikte med en bättre hy. En massage kan nämligen bidra till att du slappnar av samtidigt som din puls sänks och blodtrycket går ner. När detta händer utsöndrar kroppen hormonet oxytocin som ökar ditt välbefinnande.

Ansiktsmassagen får dina muskler att slappna av och blodkärlen i ditt ansikte att öka blodcirkulationen. När blodkärlen stimuleras minskar risken för exempelvis mörka ringar under ögonen. Ansiktsmassagen bidrar också till att ansiktets hudceller stimuleras vilket gör att ansiktet stramas åt och får en härlig spänst.Genom att massera området under dina ögon kan du exempelvis minska påsar under ögonen och genom att massera området kring dina tinningar kan du hjälpa din hud att ge spänst som i sin tur bidrar till att lyfta ansiktet.

Hur går behandlingen till:

Efter rengöring masseras Ansikte, Skalp, Nacke, Skuldror och Dekolletage under ånga med massagekräm med lugna, varsamma massagegrepp behandlas både hud, bindväv och musklerna.Vi avslutar behandlingen med dag/ natt kräm anpassad till din hudtyp.

Priser

Ansiktsmassage 30 min 499kr Boka tid