PRX-T33
Motverkar åldrande i huden
NÅLFRI BIOREVITALISERING

Behandlingen har blivit beskriven som ett mellanting av fillers och kemisk peeling då man får en plumpad effekt men fortfarande mycket lyste.

PRX-T33 är en medicintekniskt klassad produkt (CE märkt medical device klass 1)
-Ingen "frosting" eller "down-time"
-För alla hudtyper och alla årstider orsakar ej ljuskänslighet i huden
-Patenterad formula med TCA 33% (triklorättiksyra) och väteperoxid

Fördelarna med detta är många och resultaten blir väldigt tydliga redan efter enstaka behandlingar.
PRX-T33 appliceras i form av ett serum på huden och masseras in med en särskilt utformad massageteknik som är avsedd för att förstärka effekten av PRX-T33. Produkten arbetas in i dermis med ”layering-teknik” och beroende på känslighet i huden väljer vi hur många lager som appliceras samt om något område ska undvika behandling såsom vid såriga läppar med nare. De allra flesta upplever behandlingen som totalt smärtfri. Vid känslig hud kan det svida lite och framförallt vid läppkontur och nära ögon där man generellt är som mest känslig. Även om behandlingen kan tyckas enkel ställs det höga krav på korrekt utförande. Korrekt handhavande/dosering efter indikation samt uppföljning med tillhörande obligatoriska eftervård krävs för att säker

Hur går behandlingen till:

Rengöring med P-solution (AHA) för att avlägsna all smuts och fett från huden. Efter det görs en hudanalys, Sedan masseras peelingen in i 3-4 lager från pannan i lymfans riktning. Efter ca 3 min torkas peelingen av och behandlingen är klar. Vi avslutar med anpassad lugnande kräm och solskydd.

Du bör undvika att göra den här behandlingen om du:

- Är gravid eller ammar
- Har allergi mot någon av de verksamma ämnena
- Har en skadad/ inflammerad hud (aktiv akne, sår, solbränd mm)
- Har en pågående virusinfektion såsom Herpes
- Överkänslig hud

Efter behandlingen:

Skall ingen makeup eller andra produkter appliceras under 24h. Effekten på hyperpigmenteringar är mycket god och håller så länge man skyddar huden mot sol med rekommenderad åtgärd som t.ex SPF eller kläder och att man givetvis undviker solarium. Vid hormonella pigmenteringar så som Melasma är prognosen oviss. WiQo eftervård (dag-/nattkräm) en vecka efter behandling och säkerställer därmed korrekt pH-värde, stimulering och barriärskydd efter var enskild behandling.

Hur många behandlingar:

Behandlingen rekommenderas i kur på 4 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum, detta beroende på vad som behandlas och hudens kondition.

Ingredienser:

TCA + VÄTEPEROXID
Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.
- TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer
- Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt

Behandlingsmöjligheter

Ansikte

- Rynkor och linjer
- Torr hud
- Förlorad fasthet och elasticitet
- Nedsatt fyllighet
- Ojämna pigmenteringar
- Ljusåldrad hud
- Ärrbildningar

Kropp

- Bristningar
- Ärrbildningar
- Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Dessutom möjligt att kombinera med en rad estetiska teknologier som boostar, förlänger och förstärker resultat med bl.a.
- Fraktionerad Laser / Microdermabrasion
- Injektionsbehandlingar
- Mesoterapi
- Microneedling
- Plasmaljus
- Trådning (Threads)
- PRP (Vampyrbehandling)
- Post-operativt

Mer om produkten:

PRX-T33 är ett registrerat varumärke och en produkt från WiQo Med, tillverkad av företaget GPQ (Trieste Italien). Dess innovativa patenterade behandling och tillhörande hemvård är utvecklad av Dr. Castellana och är resultatet av lång tids forskning och produktutveckling. Konceptet har snabbt vunnit framgång dels pga dess tydliga resultat och dess multifunktionella användningsområden.

Hur många behandlingar:

Behandlingen rekommenderas i kur på 4 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum, detta beroende på vad som behandlas och hudens kondition. Enstaka underhållsbehandling rekommenderas var med ca 2 månaders intervall för bibehållen biorevitalisering.

Priser

  Pris
PRX-T33 Ansikte 1995kr Boka tid
PRX-T33 Ansikte +Hals 2495kr Boka tid
PRX-T33 Hals+Dekolletage 2495kr Boka tid

En kur med 4 behandlingar Pris
PRX-T33 Ansikte ordinarie kur. Ord pris: 7980kr 7500kr Boka tid
PRX-T33 Ansikte +Hals ordinarie kur. Ord pris: 9980kr 9500kr Boka tid
PRX-T33 Hals+Dekolletage ordinarie kur. Ord pris: 9980kr 9500kr Boka tid

Enstaka underhållsbehandling rekommenderas var med ca 2 månaders intervall för bibehållen biorevitalisering.