Fillers

Fillers är samlingsnamnet för olika preparat som används för att föryngra, skulptera och korrigera huden inifrån. Gelen innehåller ämnen som framställts för att likna kroppens egen hyaluronsyra. Ämnet finns naturligt i vår hud och binder vatten. Att injicera fillers ger den volym och det stöd vår hud tappar när vi åldras.

Med en injektionsnål sprutas gelen in under huden för att ersätta volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. Fillers är inte permanenta vilket ger dig stora möjligheter att kontinuerligt skapa och underhålla de konturer och former du är ute efter.

Områderna som kan behandlas:

- Förstora läppvolymen
- Markera läppkonturer
- Glabella (bekymmersrynkan)
- Nasolabilaveck (vecket mellan näsan och munnen)
- Marjonettlinjen (linjen mellan munnen och hakan).
- Sura mungipor
- Kråksparkar (skrattrynkor vid ögonen)
- Ge volym i kinder, kindben, haka, käklinjer och forma näsa
- Ansiktslyft
- Reducera rökrynkor eller rynkor runt läpparna
- Fräscha upp huden och reducera rynkor på handrygg och i dekolltage
- Behandla Torr grå hy vid överexponering av sol, rökning och efter barnafödande.
- Få omedelbar ny fuktighet och lyster.

Varför välja Adeleh Beauty Care?

Hos oss arbetar certifikerad injektionsbehandlare med många år erfarenhet som tar hand om dig för att uppfylla dina önskemål. Med erfarenhet ger de råd och rekommendationer med dina behov som utgångspunkt för att du ska bli helt nöjd med ditt resultat. Vårt huvudfokus är alltid kundens trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de välkända varumärkena och köper in våra produkter direkt från tillverkaren. Dessutom är vi försäkrade genom Folksam. Vi skriver ett behandlingskontrakt. Vi tar före och efter bild i dokumentationssyfte. Vi fyller i en enkel journal handling. Kunden bestämmer vilket/vilka områden som ska behandlas. Mängden som används vid behandling avgörs av hur många ampuller kunden önskar köpa. En bedövnings crème läggs på de områden som kunden önskar behandla. Därefter får kunden ligga och vila ca 10 minuter medan bedövnings crèmen verkar. Huden desinficeras. En injektion med hyaluronsyra läggs i dermis dvs. läderhuden, vid rynkor eller läppfyllnad. Huden kyls därefter med is eller iskompress för att minska svullnad och blåmärken.

Att tänka på efter behandlingen:

I vissa fall kan en liten svullnad eller rodnad synas efter din behandling. Detta försvinner oftast inom tre dygn. Undvik att ta på det behandlade området tills svullnaden och rodnaden lagt sig. Använd inget vatten på området på 24 timmar. Rör inte området med fingrarna. Använd inte smink eller crèmer på områden för än sticksåren är helt läkta. . Undvik stora mimik rörelser under en tid. till exempel att rynka pannan, stora leenden osv. Undvik stark mat , träning och fysisk ansträngning första veckan. Utsätt dig inte för stark värme, sol eller solarium under läknings perioden. Om extra utfyllnad önskas i djupa rynkor kan återbesök med ytterligare behandling ske efter 6-8 veckor då huden läkt och stabiliserats. Din egen vävnad, blodkärl tar tid på sig att växa in i den nya vävnads gelen, som är flytande tills läkning skett. När det gäller hur ofta övriga områden behöver fyllas på varierar det från 6 mån-1.5 år.Efter första besöket rekommenderar vi dock en påfyllning efter 4 månader för ett mer hållbart resultat. Hållbarheten varierar från person till person.

1ml M inkl bedövning 2299kr Boka tid

1ml XL / XXL inkl bedövning 2599kr Boka tid
1,5 ml inkl bedövning 3499kr Boka tid

0,8 ml inkl bedövning 2699kr Boka tid
1 ml Recolax Fine, Deep, Sub-Q 1499kr Boka tid