Lashlift
ETT SKONSAMMARE ALTERNATIV TILL FRANSFÖRLÄNGNING

Denna behandling är den senaste tekniken vi har för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning. Det här fantastiska alternativet leder till naturligt böjda och fylliga fransar.

Skönhetsmarknaden har tagits med storm av nya Lashlift. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina ögon framhävs då dina fransar framhävs och vårdas på ett naturligt sätt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Varför lashlift?

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp. Detta gör att man ser både piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning (där man klistrar på fransar av syntet, och som sliter väldigt mycket på dina naturliga fransar). Till skillnad från fransförlängning kräver lashlift betydligt mycket mindre underhåll.

Hur går det till?

Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggrann precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda.

Att tänka på inför ...

- Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
- Kom helst utan smink kring ögonen

Att tänka på efter ...

Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Olja och värme kan förstöra effekten av permanenten.

Hållbarhet

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift kommer att försvinna i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell, det beror helt på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).


Priser

  Pris
Fransböjning inklusive färgning av fransar 600kr Boka tid