Vaxning

Vi jobbar med Duo Roll On vax kassetter med 100% naturliga vaxer. Dessa kassetter kommer med oberoende applikatorer som slängs efter varje användning för maximal hygien. Anpassade efter Duo Roll-On system. Våra vaxer kommer från Depiléve- som är världens största tillverkare av vax! Att arbeta med prestigefyllda Depiléve är detsamma som att garantera sina kunder ett lyckat resultat. Depiléve har vax och arbetsmetoder anpassade efter alla hudtyper. Nedan hittar du våra olika vaxsorter.

För att få tillfredställande resultat bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt. Smörj ej in huden innan vaxningen. Fett på huden gör det svårare för vaxet att fästa på hårstråna. Låt bli att raka mellan vaxningarna. När man vaxar växer håret ut mjukt, det blir glest och resultatet håller sig i ca fyra veckor. Rakar man får man stubb, eftersom man skär av håret i stället för att rycka upp det med roten.Tänk på att det kanske inte blir silkeslent de första gångerna du vaxar, det kan finnas korta hår kvar som ännu inte blivit långa nog att komma med i vaxet.

Hår har olika tillväxtfaser och växer i cykler. Detta innebär att håren växer omlott så att vi inte är hårfria respektive håriga i perioder. Detta gör också att man ibland kan uppleva att håret kommer tillbaka snabbare efter behandling en gång och långsammare vid ett annat behandlingstillfälle. Det beror helt enkelt på i vilken fas merparten av håren befann sig i vid det tillfället.

Inga bad i klorerat vatten, träning eller solning på ca ett dygn efter vaxning. Klor kan irritera hårsäckarna och det kan dessutom finnas bakterier i pooler som kan ge röda prickar. Vid träning svettas vi och saltet irriterar hårsäckarna. Att undvika solen första dygnet är Absolut viktigt att följa! När vi ryckt upp håret med roten är hårsäcken öppen. Om vi solar direkt på de öppna hårsäckarna kan vi bränna dem. Detta kan leda till irritation, svullnad och röda prickar som tar lång tid att försvinna.

Vid brasiliansk vaxning gäller inga samlag på ett dygn. Huden i underlivet är känslig och extra mottaglig för infektioner. Det är därför viktigt att låta huden vila. Området kan dessutom vara lite ömt efter vaxningen. Använd inte produkter på det nyvaxade området om vi inte rekommenderar det. Fråga oss om du känner dig osäker. Parfymer och vissa oljor kan verka hudirriterande och detta är extra viktigt om det är i ansiktet du vaxat eller intima delar.

Vi vaxar inte ansiktet utan trådar istället

Priser:

Armhålor eller haka 150kr Boka tid
Axlar 200kr Boka tid
Bröst & mage eller hals plus hakan eller armar plus armhålor 300kr Boka tid
Bikinilinje eller överläpp 200kr Boka tid
Hela ben 300kr Boka tid
Låren plus bikinilinje eller rygg 350kr Boka tid
Hela ben och bikinilinje 400kr Boka tid
Polisonger eller näsa 100kr Boka tid
Vaden eller armar eller sätet 250kr Boka tid