Forma din hud med PROFHILO

Bli en yngre kopia av dig själv med Adeleh Profhilo i Göteborg. Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud med omedelbar uppstramande verkan.
Göteborg:s Profhilo

Om Profhilo

Profhilo är en hyaluronsyrabaserad fillers men den är inte krosslänkad (ökad hållbarhet i huden på det stället man injicerat den och”seghet”) vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp med den här produkten. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är snarare en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva.

Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt. Profhilo injiceras ytligare, strax under huden, där hyaluronsyran sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten.

Innehåll

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk återfuktare, och inte en filler. Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin- och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Profhilo fördelas smidigt

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas - en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

Pris

Här är priset, samt mer info:

Hur många behandlingar behövs?

  • En komplett kur består av 2 behandlingar med en månad emellan.
  • Ytterligare en behandling kan rekommenderas efter cirka 4-6 månader.
  • Fullt resultatet förväntas efter 2-3månader.
  • Kontakta oss för mer information.
Vårt pris
3000:-