Omega light LEDljus terapi

De medicinska experiment som utförts har visat att du kan få resultat som föryngring med en specifik användning av våglängden på det ljus som LED-ljus (Light Emitting Diode) avger, med långvarig användning. Skönhetseffekten är liknande den som produceras av laserbehandling, men utan några biverkningar. Dessutom kan det användas tillsammans med andra skönhetsprodukter såsom engångsansiktsmasker, eftersom det förbättrar hudens upptag.

Direkt LED-ljus stimulerar naturlig kollagenförnyelse medan infrarött ljus tränger in i djupaste lagret av huden och bryter ner fett för att starma åt och forma om ansiktets kontur. Fotoner av LED-ljus (lysdioder) avger tillräckligt med energi för att stimulera ett svar från huden och därmed läka skadade celler. Det är en ny teknik som syftar till att snabbt och effektivt bekämpa hudåkommor såsom åldrande och inflammation. LED-ljusterapi stimulerar kollagenproduktionen 5 gånger med och förstärker vår hud.

Den främjar proliferationen av fibroblaster och kollagen i huden, vilket hjälper att bleka den, minska porer och dämpa fläckar. På samma gång, tillför den energi till cellaktivering och hjälper effektivt hudens cellmetabolism och minskar risken för akne och finnar. Samtidigt tränger IR-strålarna (infraröd strålning) in i den subkutana vävnaden och värmer upp vävnad på upp till 5 mm djup och accelererar cellernas ämnesomsättning.

Med LED-Ljusterapi erbjuder vi 4 olika intensiva och vitaliserande ljusbehandlingar. Genom att nyttja specifika våglängder (rött, gult, grönt och blått ljus) och intensiteter anpassas behandlingen för Fasthet, Vävnadstillväxt, Pigmenteringar, Acne eller som Generell Energiboost. LED- Ljus används för skönhets- och hudbehandlingar och har en djupgående funktion för att arbeta med Anti-age, dvs. hudföryngring som även ger din hy en fräschör och utstrålning utöver uppstramning.LED-Ljusterapi fungerar även utmärkt vid behandling av t ex Acne och Rosacea, i kombination med galvanisk ström, eller om du har allmänna hudirritationer i ansiktet så går LED-ljuset in och lugnar ner huden och reducerar irritationen eftersom ljuset har en lugnande effekt.

Pris:

3 behandlingar 600:- Boka tid
6 behandlingar 1000:- Boka tid


En LedMask behandling hjälper mot följande:

- Stramar huden
- Motverka Akne
- Reparera huden
- Aktivera kollagen
- Minimera porerna
- Förbättra fina linjer
- Öka Blodcirkulation
- Accelerera avgiftning.
- Stimulera Cellförnyelse.
- Reglera Talgproduktionen
- Gör huden mjukare och elastisk
- Jämnar hudtonen och ger lyster
- Lugnar och förstärker känslig hud
- Dämpar rodnader och inflamationer
- Främja utsöndringen av hudens toxiner
- Effektivt påskynda hudomsättningsgraden
- Förbättra effekten av aktiva hudvårdprodukter
- Behandling av olika hud problem med hjälp av LED
- Öka syre tillsättningen och återställ ungdomlig glans

Fördelar:

- Lätt att använda
- Lika enkelt som att använda -ansiktssmasker för normal daglig vård. Dessutom kan den kombineras med vilka andra skönhetsprodukter som helst. som: Klassisk Ansiktsbehandling, Microneedling, Kemisk Peeling, IPL/LaserUtan risker.
- Utmärkt resultat på alla hudtyper
- Smärtfri behandling utan biverkningar

Blått ljus (Anti acne)

463 nanometers våglängd. Penetrationsdjup: 1mm. Effektiv att ta död på bakterier i ansiktet och förbättra avsevärt känslig hud.Har en lugnande effekt och är otroligt effektiv mot akne, hudutslag och fet hy. förebygger infektion och motverkar hudslag.

Rött ljuse ( Anti-age)

650 nanometers våglängd. Penetrationsdjup:1,6 mm En av de mestkraftfulla färger för att öka blodcirkulationen. Stimulerar hudceller att producera kollagen för att uppnå fasthet och elasticitet i huden. Den röda belysningen tränger igenom 8-10 mm och lämpar sig för alla hudtyper genom att stimulera hudens fiberceller samt att reducera rynkor.

Grönt ljus( Jämnar hudton)

527 nanometers våglängd. Penetrationsdjup: 0,5-2. Jämnar hudtoner och är supereffektiv som Anti-aging, rynkor, fina linjer, balanserar färgpigment och gör så att åldrande hud snabbare tar upp nödvändig näring.

Gul ljus (cellenergi )

583 nanometers våglängd. Penetrationsdjup:1-2 mm.

Kontraindikationer och varningar:

- Drabbad aktuellt eller tidigare av cancer
- Gaviditet och amning
- Infektion eller sår på det behandlade området
- Keloider
- Ömtålig hud
- Pacemaker
- Tidigare känd ljuskänslighet för LED
- ljus
- Användning av mediciner som kan orsaka ljuskänslighet
- Diabetes
- Åderbråck i behandlingsområdet
- Patienter som ska genomgå kirurgi, om de inte tidigare har diskuterat med sin kirurg

Hur lång tid tar det innan man ser resultat?

De flesta som använder sig av ljusterapi ser de första resultaten efter 4-8 veckor men många ser resultat så kort som en till tre veckor. Det viktigaste att veta med ljusterapi är att tekniken fungerar och innan man startar sin ljusbehandlig så tar man ett foto på sig själv så att man kan själv jämföra resultatet de kommande veckorna.

Behandlingens procedur:

- Rengöring
- LED-Mask ( Utifrån hudens behov)
- Avslutande produkter: serum, kräm och ögonkräm
- Rekommendation och produkt konsultation ingår

Pris:

3 behandlingar 600:- Boka tid
6 behandlingar 1000:- Boka tid

En full kur omfattar ca 6-8 behandlingar med 1-3 behandlingar/vecka.Behandlingen kan även komplettera vid andra behandlingar med syfte att förstärka och förlänga behandlingsresultat.